Представеният днес от зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов слоган на партията

...
Представеният днес от зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов слоган на партията
Коментари Харесай

Интелектуална кражба: ГЕРБ сви слогана на НДСВ Европа ни чува отпреди 10 години

Представеният през днешния ден от зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов слоган на партията за идните евроизбори се оказа към този момент употребен от друга политическа мощ. Под мотото " Европа ни чува " ГЕРБ даде поръчка за продобиване на колкото се може повече места в Европейския парламент, съобщи Дневник.

Още по-фрапантна е интелектуалната кражба на фона на лобирането за новата евродиректива за авторски права в интернет от лидера на листата на ГЕРБ Мария Габриел.

Анализаторите прозряха, че евродирективата се прави по-скоро за да се вкара цензура в интернет, в сравнение с, с цел да бъдат възнаградени създателите.

Изборът на слоган обаче се оказа гаф за ръководещата партия. Няколко часа по-късно консуматори в обществените мрежи припомниха, че абсолютно същият слоган е бил употребен от партията на Симеон Сакскобургготски Национална движение „Симеон Втори" за европейските избори през 2009 г. Тогава лидер на листата на партията бе Меглена Кунева.

 

" В нашия слоган " Европа ни чува " има заложени доста резултати – за европейската вероятност на Западните Балкани, за защитата на границата на Европейски Съюз, за разговора сред Европейски Съюз и Турция и за всички досиета, които успяхме да затворим по време на европредседателството. Всичко това ни дава съображение да считаме, че в действителност Европа ни чува ", сподели Цветанов в тервелското село Зърнево, което посети, откакто показа слогана в София.

Facebook завря от насмешки поради интелектуалната кражба на ГЕРБ. Обявеният слога за евроизбори 2019 е същият като за евроизборите през 2009 година, единствено че на Национална движение „Симеон Втори".

Ето какво пишат хората в мрежата, представени от 5gmedia.bg:



Корнелия Станева: Най-забавното в цялата история е, че точно МОНИКА #СТАНИШЕВА го била измислила преди време!

Туш.

Завеса.

Бурни овации!

Турхан Аптула: Само в ТВ Европа ги чуват.

Дилян Манолов: Не сте ли чували носталгичното им възклицание: Национална движение „Симеон Втори" беше толкоз хубава партия, дано си остане прекрасен спомен! ” Ама не може по този начин, към този момент носталгията в риториката на ГЕРБ е непрекъсната и непрестанна тематика.

Александър Симов: Слоганът на ГЕРБ е безусловно сгънат от слогана на Национална движение „Симеон Втори" през 2009 година. Не знам по какъв начин да тълкуваме това - като нормално плагиатство или като завръщане към корените:))))) А за това дали Европа в действителност ги чува най-добре да питат водачите:)))

Богомил Бонев: Цецо отново настъпи мотиката. И тя отново фрасна Бойко по главата.

Веселин Тосков: Не е настъпил мотиката а напряко противопехотна мина с интензивен заряд! Много ме кефи това олигофренско настъпване. 

Борис Марков: Никога, в никакъв случай, в никакъв случай не се употребява слоган на друга партия от остаряла акция. Гафът единствено потвърждава, че силата му е на друго място на Цветанов.

П.С. Ние сме Европа, дублирам НИЕ.

Георги Галов: Европа ни чува, ние не ви виждаме!

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: